Φεύγει από την Τσίβας ο Πουλίδο
Στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Τσίβας έχει μπει ο Άλαν Πουλίδο, καθώς επιθυμεί την αποχώρησή του από τη μεξικάνικη ομάδα
Ο Άλαν Πουλίδο βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Τσίβας Γουαδαλαχάρα και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από την oμάδα που αγωνίζεται από το 2016, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2021. Στις 30 Αυγούστου είχε πάρει μεταγραφή για τη μεξικάνικη ομάδα από τον Ολυμπιακό, στον οποίο έπαιξε τη σεζόν 2015-16.
Ο πιθανότερος προορισμός του πρώην άσου του Ολυμπιακού είναι το αμερικάνικο πρωτάθλημα και το MLS, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να το δηλώνει μάλιστα: «Το πιθανότερο είναι να πάω στο MLS», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. Αμερικάνικα Μέσα αναφέρουν πως για τον Πουλίδο ενδιαφέρονται οι Chicago Fire και Κάνσας Σίτι.
«Η πραγματικότητα είναι πως αισθάνομαι χαρούμενος, αγαπάω την ομάδα, αλλά νιώθω πως έχω πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά μου εδώ. Έχω κατακτήσει όλα όσα μπορούσα να κατακτήσω με την Τσίβας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πουλίδο, ο οποίος πιστεύει πως έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στη Γουαδαλαχάρα.
- Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός 76-98: Τεράστιο «διπλό» για την παραμονή τους οι νησιώτες
- Συνεχίζονται οι αυτοψίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό της 8ης Μαρτίου – Στο «κόκκινο» 74 κατοικίες
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
- «Η φήμη είναι ακόρεστο τέρας» – Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters, την απιστία και το εξώγαμο παιδί
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Νέα Πέραμο – Πέντε συλλήψεις
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο «Ιπποκράτειο» μετά από εγχείρηση στο κεφάλι
