
Ολυμπιακός : Γκρίνια και μιζέρια από τους γνωστούς – άγνωστους… άμπαλους
Ο Ολυμπιακός ανέβηκε σκαλοπάτι με την φετινή παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όποιος δεν το βλέπει ή είναι «άμπαλος» ή είναι η δουλειά του να μην βλέπει θετικά πράγματα για τον Ολυμπιακό. Και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στο Γιουρόπα.
Παίζει στο Μόναχο «κλειστά», οργανωμένο «ταμπούρι» για να συγκρατήσει τον Γερμανικό «χείμαρρο». Χάνει 2-0, με πρώτο γκολ στο 70΄και δεύτερο στα χασομέρια, στο 91΄. Γκρίνια από τους… ειδικούς πως «δεν ανοίχτηκε, έπαιξε φοβισμένα, πονάνε τα μάτια» και διάφορα άλλα γραφικά (κατά την γνώμη μου).
Και όλα αυτά τα άκρως… άμπαλα για ματς στο Αλιάνζ Αρένα με την Μπάγερν που τρεις μέρες μετά ρίχνει τεσσάρα στο χαλαρό στη Ντόρτμουντ. Που δεν κράτησε μπάλα και αυτή… Και πριν είχε ρίξει 7 στο Λονδίνο στην Τότεναμ και χθες έριξε 6 στον Αστέρα στο Βελιγράδι.
Την Μπάγερν που ο Ολυμπιακός στο Καραισκάκη της έβγαλε το λάδι, προηγήθηκε και μείωσε σε 2-3 κυνηγώντας μέχρι τέλους την ισοφάριση.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Χωρίς πρόβλημα ενέργειας η χώρα


