
Παράνοια: Το Λονδίνο έγινε… ερυθρόλευκο! (vid)
Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού μαζεύτηκαν στη φημισμένη πλατεία «Piccadilly Circus» και έδωσαν ρεσιτάλ, τραγουδώντας για την αγαπημένη τους ομάδα – Από εκεί θα κατευθύνουν όλοι μαζί στο γήπεδο της Τότεναμ για το σπουδαίο ματς με τους λονδρέζους.
«Κοκκίνισε, κοκκίνισε» ολόκληρο το Λονδίνο!
Ο κόσμος του Ολυμπιακού σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών έχει δώσει δυναμικό «παρών» και θα σταθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα στη μεγάλη μάχη με την Τότεναμ (22:00), για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που έχουν ταξιδέψει στο Λονδίνο από την Ελλάδα, αλλά και από τις γύρω περιοχές.
Μαζεύτηκαν από νωρίς στη «Piccadilly Circus» και έδωσαν «ερυθρόλευκο» χρώμα σε μία από τις μεγαλύτερες πλατείες της βρετανικής πόλης.
- Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Κως: Συνελήφθη 59χρονη – Σκόπευε να πουλήσει 25.840 κροτίδες
- Δήμος Αθηναίων: Τρεις μονογονεϊκές οικογένειες θα λάβουν δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 22 χρόνια
- Βασίλης Ρίζος: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του γιου της Θεανώς Φωτίου
- Η Anthropic παραδέχεται ότι το νέο μοντέλο της είναι επικίνδυνο – Παγώνει το λανσάρισμα



