Ενθουσιασμένος ο Πιτίνο για το «διπλό» στο Μόναχο
Ο Ρικ Πιτίνο έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Twitter για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο Μόναχο
Ήταν σαν να βρισκόταν ήδη εκεί. Δίπλα τους. Άλλωστε φρόντισε με τον τρόπο του πριν από τον αγώνα να… εμφανιστεί στους παίκτες του, μέσω του βίντεο που τους έδειξε ο Γιώργος Βόβορας.
Ο Ρικ Πιτίνο είδε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Μόναχο και πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή του και το ντεμπούτο αυτής την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπασκόνια.
Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στη Βαυαρία, ο Αμερικανός προπονητής δήλωσε ενθουσιασμένος, έκανε λόγο για μεγάλη νίκη και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο γήπεδο.
Συγκεκριμένα, ο Πιτίνο ανέφερε στο twitter:
«Υπέροχη εκτός έδρας νίκη. Οι προπονητές και οι παίκτες ήταν εξαιρετικοί. Τρομερή υποστήριξη και από τους φιλάθλους μας. Ενθουσιασμένος!».
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]
- Γερμανία: Πέντε συλλήψεις για φερόμενη προετοιμασία επίθεσης σε Χριστουγεννιάτικη αγορά
- Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]
- Η Συρία καταδικάζει την «τρομοκρατική» επίθεση με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες
- ΟΗΕ: Έξι κυανόκρανοι νεκροί σε επίθεση στο Σουδάν
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5


