Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 75-87

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 75-87

Δεν άφησε τους Γερμανούς να πάρουν ανάσα ο Παναθηναϊκός, στην πιο πειστική του φετινή εμφάνιση. Δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη, ανοίγει τον δρόμο…

Την προηγούμενη εβδομάδα η ήττα από την Άλμπα στο «Νίκος Γκάλης» έφερε κατήφεια, οδήγησε τον Αργύρη Πεδουλάκη σε παραίτηση, γέμισε απογοήτευση τους φίλους του «τριφυλλιού».

Μια εβδομάδα μετά, δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, η αποψινή πειστικότατη εμφάνιση στην Audi Dome αρένα κι η εμφατική επικράτηση με 87-75 επί της Μπάγερν δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός… άλλαξε τσιπάκι.

Με πολλούς παίκτες σε πολύ καλή βραδιά, με καλή άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι ένα διάστημα που το γήπεδο… έγειρε (το 39-38 έγινε 39-58 κι οι γηπεδούχοι έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους), ο Παναθηναϊκός πέρασε πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε κανείς.

Ο Ράις ήταν εξαιρετικός, ο Τόμας καθοριστικός, ο Μήτογλου έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, ο Παπαπέτρου έβγαζε φοβερή αυτοπεποίθηση, ο Φριντέτ βοήθησε στο πρώτο μισό, ο Καλάθης χωρίς να μαγέψει ήταν θετικότατος, ο Μπέντιλ βοήθησε καθοριστικά, κυρίως στην άμυνα.

Μοναδικός πονοκέφαλος στο πρώτο μισό ήταν ο Μονρό, αλλά οι περιφερειακοί της Μπάγερν αντί να τον… ταΐζουν θέλησαν να γίνουν ήρωες και τα… έσπασαν. Με 7/21 τρίποντα (ποσοστό που όταν το παιχνίδι ήταν ανοιχτό ήταν ακόμα χειρότερο) δεν είχαν τύχη. Με εξαίρεση τον Ζίπσερ και τον Μονρό του πρώτου μέρους, οι υπόλοιποι ήταν σε άλλο γήπεδο. Εξαίρεση ο μαχητικός Λεσόρτ.

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 35-36, 53-65, 75-87.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024