
Ολυμπιακός : Γίνεται ομάδα αλλά θέλει δρόμο ακόμα
Ο Κεστούτις Κεμζούρα μπορεί να μην ενθουσιάζει, όμως αποδεικνύει με την δουλειά του πως ο Ολυμπιακός αρχίζει και ξεπερνάει την αγωνιστική κρίση και βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι.
Ήθελα να μην γράψω μετά το ματς με την Μπάγερν και να περιμένω να δω το παιχνίδι με την Άλμπα για να κρίνω.
Και ο λόγος είναι επειδή, όπως σας προείπα στο μπλογκ μετά την Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός είναι σε περίοδο δεύτερης προετοιμασίας.
Η μετά Μπλατ εποχή έφερε αναγκαίες προσθαφαιρέσεις, με την ομάδα να πραγματοποιεί το rebuild της, όχι το καλοκαίρι που είναι το λογικό, αλλά μέσα στην σεζόν.
Η φιλοσοφία της ομάδας διαφοροποιήθηκε και ο Κεμζούρα αναγκάστηκε να τροποποιήσει το ρόστερ που του παρέδωσε ο Μπλατ.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Βασίλης Ρίζος: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον γιο της Θεανώς Φωτίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή
- Τρομερός Σιμεόνε: Υποκλίθηκε στον Γκριεζμάν και τον… προειδοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή αν δεν τρέχει! (vid)
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της
- Με το βλέμμα στον δοκιμαζόμενο Λίβανο – Η Συρία μεταξύ ανάσχεσης και διάχυσης της κρίσης
- Στείρωση σκύλου και γάτας: Μια εξατομικευμένη ιατρική απόφαση – Τα υπέρ και τα κατά
- ΤτΕ: Ποιοι παράγοντες «ταΐζουν» τον πληθωρισμό – Τι να περιμένουμε από εδώ κι εμπρός






