Τσάλμερς: «Να εκτελέσουμε το πλάνο, είμαι πανέτοιμος»
Ο Μάριο Τσάλμερς μίλησε για την αναμέτρηση με την Ράστα Βέχτα (19/11, 19:00), στάθηκε στη σημασία εκτέλεσης του πλάνου της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι νιώθει πολύ καλά.
Η ΑΕΚ έχει πετύχει έξι συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (3 στο πρωτάθλημα και 3 στην Ευρώπη), ενώ στο BCL βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης μαζί με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.
Η «Ένωση» θέλει να συνεχίσει το σερί της και απέναντι στην Ράστα Βέχτα (19/11, 19:00), με τον Μάριο Τσάλμερς να αναφέρεται στην αναμέτρηση με τους Γερμανούς στο ΟΑΚΑ.
«Θέλουμε να εκτελέσουμε σωστά το πλάνο και να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό το κομμάτι των ριμπάουντ και τα τρίποντα, είναι μία ομάδα που δύσκολα χάνει.
Νιώθω πολύ καλά, είμαι έτοιμος να παίξω», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Αμερικανού γκαρντ.
- Ο Καστίγιο επισκέφτηκε το Μουσείο του Ολυμπιακού (vid)
- Γεραπετρίτης: Δεν είναι πρόθεση της Ελλάδας να εμπλακεί στον πόλεμο – Να αναλάβει η ΕΕ τον ηγετικό της ρόλο
- Σαντορίνη: Αγιασμός για την έναρξη υλοποίησης του έργου «Θαλάσσια Πύλη Διαφυγής στο Λιμανάκι της Βλυχάδας»
- Έχω παιδιά: Μαθήματα ψυχραιμίας
- Σε απεργία διαρκείας οι οδηγοί ταξί σε όλη τη χώρα από την Τρίτη 17 Μαρτίου
- O μεγιστάνας Πίτερ Τιλ οργάνωσε συνέδριο για τον Αντίχριστο – Το Βατικανό σταυροκοπιέται




