Μάθαμε ότι ο Τσάβι Ρόκα θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι ποιο μοντέλο θα εφαρμόσει: της Masia της Μπαρτσελόνα ή την ισπανοποίηση της ΑΕΚ Λάρνακας. Γράφει ο Μπάμπης Τσιμπίδας.
Η Λάτσιο μετράει ήδη αντίστροφα ενόψει της συμμετοχής της στον τελικό του Coppa Italia ωστόσο ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει ξεχάσει την αποχώρηση του Χρήστο Μανδά.
Αν και αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, οι εξετάσεις του Κωνσταντίνου Καρέτσα είναι καθαρές και θα είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια της Γκενκ.
Ήταν 28 Απριλίου του 1993 όταν η καριέρα και -όπως δυστυχώς αποδείχθηκε- η ζωή του μυθικού Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, θα έμεναν για πάντα στη βάση της μπασκέτας του κλειστού της Νέας Σμύρνης.