Με «διψήφιο» Κουζμίνσκας τη νίκη η Λοκομοτίβ Κουμπάν
Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, στη δεύτερη εμφάνισή του με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, σημείωσε 15 πόντους στη νίκη επί της Κάλεφ.
Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με προορισμό την Λοκομοτίβ Κουμπάν και δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του σιγά- σιγά.
Η ρωσική ομάδα στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του Λούκα Μπάνκι από την τεχνική ηγεσία, νίκησε εύκολα την Κάλεφ (87-63) για την VTB League, ανεβαίνοντας στην βαθμολογία.
Ο Λιθουανός φόργουορντ βρέθηκε στο παρκέ για 21 λεπτά και μέτρησε 15 πόντους και 2 ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Κράσνονταρ, ήταν ο Τζόνι Ο’ Μπράιαντ με 21 πόντους.
- Αίγιο: Σε σοκ τα παιδιά που δέχτηκαν σκάγια – Ακούει πυροβολισμούς στον ύπνο – Τι υποστηρίζει ο 46χρονος
- Νότια Αφρική: Επιστροφή πολιτών που είχαν στρατευτεί στη Ρωσία παρά τη θέλησή τους – Δηλώσεις Ραμαφόζα
- Telegram: Η Ρωσία ξεκινά ποινική έρευνα κατά του ιδρυτή του, Πάβελ Ντούροφ
- Άλβαρες και… Ράις στο προσκήνιο για την Άρσεναλ
- Πάνω από 16.000 κλήσεις από την τροχαία το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
- Hyde: Στον κρυφό κήπο του Πύργου της Κηφισιάς μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις





