Στις 4 Νοεμβρίου η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έγιναν για πρώτη φορά γονείς.
Ο ερχομός της κορούλας τους ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά τους και έκτοτε το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
https://www.instagram.com/p/B4fcUBmj3qG/
Ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής δε θα μπορούσε να μη μοιραστεί με τους followers της στιγμιότυπα από την νέα καθημερινότητά της.
Έτσι, φωτογράφισε τον Λευτέρη Πετρούνια με την κορούλα τους στην αγκαλιά του και μας έκανε να “λιώσουμε”.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»