
Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό (vid)
Στο 62’ ο τερματοφύλακας της Ξάνθης γκρέμισε τον Ελ Αραμπί στην προσπάθειά του να μπλοκάρει την μπάλα, αλλά ο Διαμαντόπουλος δεν έδωσε πέναλτι – Εκτέθηκε και ο VAR, που δεν ειδοποίησε τον διαιτητή για την ανατροπή του Μαροκινού επιθετικού.
Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό (0-0) από τα Πηγάδια, σε ένα ματς που έκανε 14 τελικές, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αμπάντ.
Οι Ερυθρόλευκοι βέβαια έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται αδικημένοι, καθώς στο 62’ ο διαιτητής Διαμαντόπουλος δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Ελ Αραμπί από τον Αμπάντ.
Ο πορτιέρο της ακριτικής ομάδας γκρέμισε τον Μαροκινό επιθετικό του Ολυμπιακού μπροστά στα μάτια του διαιτητή.
Ο Διαμαντόπουλος όμως δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι, ενώ ούτε ο VAR τον ειδοποίησε για την παράβαση.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [29.03 – 04.04.2026]
- Τρεις συλλήψεις για το διπλό θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία
- KTEO: Το χαρτί που πρέπει να έχετε στο αυτοκίνητο αν δεν θέλετε να πληρώσετε 350 ευρώ πρόστιμο
- Απίστευτο: Οπαδός της Αγγλίας πούλησε το σπίτι του για να πάει στο Μουντιάλ (pic)
- Ανησυχία Λέκκα για τα κτίρια στο Αγιο Ορος – Τι είπε για την πολύμηνη σεισμική δραστηριότητα
- Αυλαία στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής





