
Η αποστολή της Ξάνθης κόντρα στον Ολυμπιακό
Η Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Super League και ο Κίκο Ραμίρεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Η Ξάνθη έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος και αντιμετωπίζει στην 9η αγωνιστική τον Ολυμπιακό, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο προπονητής της ακριτικής ομάδας, Κίκο Ραμίρεθ ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της Ξάνθης για το ματς με τους ερυθρόλευκους στα «Πηγάδια» (2/11, 20:00), με μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Δήμου Μπαξεβανίδη.
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από τον τραυματισμό του στον ώμο, ενώ από εκεί και πέρα εκτός αποστολής έμεινε για αγωνιστικούς λόγους ο Λούκας Πολέτο.
Αναλυτικά η αποστολή:
Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Ντίρεσταμ, Σόσα, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Λισγάρας, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Μουλέν, Ντε Λούκας, Καμαρά, Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ, Τζουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος, Εντουάρντο, Φασίδης, Φοσέ, Ρενέλα.
- Πέτσας: Διαφωνεί με τις άρσεις ασυλίας – Ανακοίνωσε ότι θα απέχει από την ψηφοφορία
- ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης – Φοβάται κάτι και εξανίσταται;
- Απονομή του Μεταλλίου του Δήμου Αθηναίων στον Πρίγκιπα Αλβέρτο Β΄ του Μονακό
- Άρης: Με Σιάο, Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο απέναντι στον Πανιώνιο!
- Σοφία Βόσσου: Εξοργισμένη με δημοσίευμα που γράφει ότι πέθανε
- Ακίνητα: Τι πρέπει να δηλώσετε στο Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων (ΜΙΔΑ)

