Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Το σχέδιο για νίκη στα Πηγάδια

Ολυμπιακός : Το σχέδιο για νίκη στα Πηγάδια

Η Ξάνθη θα επιδιώξει να «σπάσει τα νεύρα» των ερυθρολεύκων, με κάθε τρόπο. Έχοντας άλλωστε και την ανάλογη «κάλυψη». Το βασικότερο για τους ερυθρόλευκους που είναι κατά πολύ ανώτεροι είναι η ψυχραιμία.

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την Ξάνθη. Πολύ καλή ομάδα από την Ξάνθη. Στα Πηγάδια βεβαίως το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι. Για τους γνωστούς λόγους που αναλύσαμε από το ξεκίνημα της εβδομάδας.

Δεν είναι μόνο το «μπλόκο» που ετοιμάζουν οι… εξυγιαντές, είναι και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.Η Ξάνθη έχει μια καλή ομάδα, με συγκεκριμένες δυνατότητες και αρετές. Μια καλή «σφιχτή» ομάδα που μπορεί να… σπάσει τα νεύρα στον αντίπαλο με τον τρόπο που θα αγωνιστεί. Με αυτόν που λογικά θα επιδιώξει να κάνει αύριο το βράδυ στον Ολυμπιακό.

Να κόψει τον ρυθμό, να παίξει «σφιχτά» πίσω από την μπάλα, να επιδιώξει να πιέσει όσο περισσότερο τα στόπερ και την πρώτη πάσα στον άξονα.

Και βεβαίως με την ανοχή της… εξυγίανσης να επιστρατεύσει κάθε «όπλο». Έχοντας άλλωστε δει οι παίκτες της Ξάνθης την διαιτησία του Πορτογάλου διαιτητή στο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και «μυρίζοντας» την όλη ατμόσφαιρα «εξυγίανσης» δεν θα… κωλώσουν και ιδιαίτερα να επιστρατεύσουν όλα τα δυνατά και αδύνατα «όπλα» για να σταματήσουν τον κατά πολύ ανώτερο τους Ολυμπιακό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024