
Στο τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού η πρωταθλήτρια Μαυρομάτη
Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση της Ελληνίδας πυγμάχου Εβελίνας Μαυρομάτη η οποία έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τρεις διαδοχικές σεζόν (2017, 2018, 2019) και αγωνίζεται στην κατηγορία των 60 kg
Την προσθήκη της Εβελίνας Μαυρομάτη στο τμήμα πυγμαχίας του συλλόγου ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.
Μια σπουδαία αθλήτρια, η οποία έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τρεις διαδοχικές σεζόν (2017, 2018, 2019) και αγωνίζεται στην κατηγορία των 60 kg.
Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Εβελίνα Μαυρομάτη ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον ανήκω στον πιο ιστορικό σύλλογο της Ελλάδας και θα προσπαθήσω για όσο το δυνατόν καλύτερες διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων.
Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, έτσι ώστε να είμαι και εγώ μέλος αυτού του συλλόγου. Θα προσπαθήσω να συμβάλω και εγώ σε νέες διακρίσεις για την ομάδα του Ολυμπιακού έτσι ώστε να είναι στην πρώτη θέση και στις Γυναίκες».
Η ανακοίνωση:
«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Ελλάδας Εβελίνα Μαυρομάτη η οποία εντάσσεται στο τμήμα Πυγμαχίας.
Η διεθνής αθλήτρια, είναι γεννημένη στις 25/8/1989 έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τρεις διαδοχικές σεζόν (2017, 2018, 2019) και αγωνίζεται στην κατηγορία των 60kg».
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Η Κορίνθιανς ξήλωσε την καρέκλα που κάθονταν ρατσιστής οπαδός που έβρισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα

