
Ο Φώτης Καφαράκης νέος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ
Ο Φώτης Καφαράκης εργάζεται επί τρεις δεκαετίες στην ΕΡΤ
Ο δημοσιογράφος Φώτης Καφαράκης αναλαμβάνει νέος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ.
Την επιλογή αυτή έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η ΕΡΤ, ύστερα από την απόφασή του να αξιοποιήσει έναν δημοσιογράφο της ΕΡΤ γι’ αυτή την τόσο κρίσιμη θέση.
Ποιος είναι
Ο Φώτης Καφαράκης εργάζεται επί τρεις δεκαετίες στην ΕΡΤ και έχει υπηρετήσει την Ενημέρωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από θέσεις ευθύνης, όπως αυτές του υπεύθυνου παραγωγής δελτίων Ειδήσεων, του προϊσταμένου ρεπορτάζ και του Διευθυντή Ενημερωτικών Εκπομπών.
Είναι δημιουργός πολλών εκπομπών και ντοκιμαντέρ δημοσιογραφικής έρευνας της ΕΡΤ.
Είναι απόφοιτος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και έχει παρακολουθήσει ως υπότροφος πρόγραμμα ερευνητικής δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia.
- Νέα Δημοκρατία: Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο των μεγάλων απόντων
- Τράπεζα της Ελλάδος: «Βλέπει» καθοδικούς κινδύνους για την ελληνική οικονομία
- Eurovision 2026: Ποιά είναι η Delta Goodrem που απειλεί τον Akylas – Καρκίνος, Φιλιππούσης, «άγγελος Ολίβια»
- LIVE: Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson
- Καραγεωργοπούλου για Κωνσταντοπούλου: Είπε ότι έχω κλεμμένη έδρα, ο σύντροφός της πήρε έδρα ενώ δεν είχε δικαίωμα
- Ο Μερτς απορρίπτει το κοινό ευρωπαϊκό χρέος: Μέτωπο με Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα για τα ευρωομόλογα


