Τριάντα χρόνια χωρίς τον Παύλο Μπακογιάννη – Συγκλονίζει το μήνυμα της Ντόρας
Με αφορμή την «μαύρη» επέτειο, η Ντόρα Μπακογιάννη ανάρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.
Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από αυτή τη «μαύρη» επέτειο του θανάτου του Παύλου Μπακογιάννη ο οποίος δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη στην Αθήνα.
Με αφορμή την «μαύρη» επέτειο, η Ντόρα Μπακογιάννη ανάρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.
Είδα τον δολοφόνο σου να περπατά υπερήφανος
Στο συγκινητικό της μήνυμα, η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρεται στον δολοφόνο του συζύγου της που τον είδε να βγαίνει από τη φυλακή και «να περπατάει στα πεζοδρόμια υπερήφανος, εκεί όπου σας σκότωσε», ενώ όπως γράφει με παράπονο «Δεν είδα πολλές διαδηλώσεις ενάντια στην τρομοκρατία».
Ωστόσο η ίδια καταλήγει: «Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο! Τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου μεγάλωσαν να αγαπούν και όχι να μισούν. Αυτό από μόνο του αξίζει πολλά», αναφέρει η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη:
«Πέρασαν 30 χρόνια! Δεν πιστεύω ότι πέρασαν 30 χρόνια από τη στιγμή που χτυπούσαν 3 τηλέφωνα και το κουδούνι της πόρτας μαζί…
Σ΄αυτά τα 30 χρόνια είδα πολλά! Ανθρώπους που σε πίστεψαν, να κλαίνε και να σε θυμούνται.
Συναγωνιστές στη μάχη κατά της δικτατορίας, να καταθέτουν τις δικές τους μαρτυρίες.
Ευρυτάνες συμφιλιωμένους μετά τον εμφύλιο και τα χρόνια του διχασμού.
Είδα να χάνονται μάχες κατά της τρομοκρατίας, αλλά και να κερδίζονται.
Είδα το δολοφόνο σου να βγαίνει από τη φυλακή, τον είδα να περπατάει στα πεζοδρόμια υπερήφανος, εκεί όπου σας σκότωσε.
Δεν είδα πολλές διαδηλώσεις ενάντια στην τρομοκρατία.
Ακόμα και μετά τη δολοφονία των παιδιών στην Marfin βρεθήκαμε πολύ λίγοι άνθρωποι.
Σ’ αυτά τα 30 χρόνια έκανα ό,τι μπορούσα για να τιμήσω τη μνήμη σου, πάνω απ΄όλα, τις αρχές και τις αξίες σου. Κάποιες φορές με επιτυχία, κάποιες άλλες όχι.
Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο! Τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου μεγάλωσαν να αγαπούν και όχι να μισούν. Αυτό από μόνο του αξίζει πολλά.
Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο, όμως θα συνεχίσουμε Παύλο μου».
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
- Καιρός: Εξαπλώνεται το κύμα ψύχους σε όλη τη χώρα – Χάρτες χιονόστρωσης και πολικές θερμοκρασίες






