Ποια ταινία είδαν στο σινεμά Αλέξης και Μπέττυ (εικόνες)
Ο Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του πήγαν στον Δαναό για να δουν σινεμά
Χαλαρός δείχνει τον τελευταίο καιρό ο Αλέξης Τσίπρας καθώς βρίσκει χρόνο και για τα χόμπι του. Μετά την επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ για να δει τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ, ο πρώην πρωθυπουργός με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα, παρευρέθηκαν στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ στο πλαίσιο του διεθνούς φεστιβάλ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.
Επέλεξαν να παρακολουθήσουν τη νέα ταινία του καταξιωμένου Άγγλου σκηνοθέτη Ken Loach, γνωστού για τα κοινωνικά και πολιτικά μηνύματα των ταινιών του. Η ταινία «Sorry we missed you» παρουσιάζει την εικόνα της σύγχρονης Αγγλίας με φόντο την οικονομική κρίση, το Brexit και τις επισφαλείς σχέσεις εργασίας.
Κατά την άφιξη τους στον κινηματογράφο, τους υποδέχτηκαν οι διοργανωτές του φεστιβάλ και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν με την πρωταγωνίστρια της ταινίας Debbie Honeywood.
- Ουκρανία: Ενας νεκρός σε ουκρανική επίθεση με drones στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας
- Κούβα: Διεθνής εφοδιοπομπή που υποστηρίζεται από την Τούνμπεργκ αναμένεται να φθάσει τον Μάρτιο
- Ιράν προς ΣΑ του ΟΗΕ: Δεν επιδιώκουμε πόλεμο, αλλά θα απαντήσουμε αποφασιστικά – Στόχοι όλα τα μέσα των ΗΠΑ
- Τουρκία: Δημοσιογράφος της DW συλλαμβάνεται για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «προσβολή» του προέδρου
- Θεσσαλονίκη: Διασώστες του ΕΚΑΒ σώζουν τη ζωή 44χρονου που έπαθε ανακοπή σε χώρο εστίασης
- Σκάνδαλο Επσταϊν: «Πολύ λυπηρή» για τον Τραμπ η σύλληψη του έκπτωτου πρίγκιπα Αντριους
