
Πόλο γυναικών : Το πρώτο τεστ του Ολυμπιακού
Τον πρώτο φιλικό αγώνα της, για την νέα σεζόν, έδωσε σήμερα 19/9 η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, απέναντι στην Εθνική ομάδα της Κίνας, με τις Ασιάτισες να επικρατούν 12-6
Τον πρώτο φιλικό αγώνα της, για την νέα σεζόν, έδωσε σήμερα το βράδυ η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, απέναντι στην Εθνική ομάδα της Κίνας, με τις Ασιάτισες να επικρατούν με 12-6.
Ο αγώνας αυτός διεξήχθει στα πλαίσια της διακρατικής αθλητικής συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας και εντάσσεται στο τουρνουά που διοργανώνει η ΚΟΕ για αυτό το σκοπό, με την συμμετοχή και της Βουλιαγμένης.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα σε μια δυνατή αναμέτρηση με την Κίνα να δείχνει σαφώς πιο έτοιμη.
Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Πλευρίτου Ελ (1), Κανετίδου (1), Αβραμίδου (1), Πλευρίτου Μ. (1), Πλευρίτου Β. (1) και Μυριοκεφαλιτάκη (1).
Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί ξανά με την Κίνα την επόμενη Τετάρτη 25/9 στις 20:30, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.
- Δέκα αξέχαστες στιγμές από τη μυθική καριέρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- «Σφαγή στον Λίβανο» – Ξεπέρασαν τους 250 οι νεκροί από τις επιθέσεις του Ισραήλ
- Φωτιά στον Πάρνωνα – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
- Κάρλα Μπρούνι: Στο δικαστήριο με τον Σαρκοζί ατιμέλητη και ταλαιπωρημένη
- Η ρουμανική ομοσπονδία αναστέλλει επ’ αόριστον την επιλογή νέου προπονητή της Εθνικής
- Financial Times: Οι ΗΠΑ ήταν εκείνες που πίεσαν για προσωρινή εκεχειρία το Ιράν μέσω Πακιστάν



