Πανστρατιά στον Άρη εν όψει ΠΑΟΚ
Άπαντες στη διάθεση του Απόστολου Τερζή ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (22/9, 18:30)
Η προετοιμασία του Άρη ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου. Ο Απόστολος Τερζής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το ντέρμπι της Τούμπας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν και σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Μια ακόμη προπόνηση της ομάδας μας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.
Για αύριο, Παρασκευή, υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στο “Δασυγένειο”, ενώ το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και το Σάββατο, οπότε και ολοκληρώνεται η προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (22/09, 18:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020».
- Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Ποιοι κινδυνεύουν με έξτρα φόρο 22%
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με τον Γ’ τόμο του Ετυμολογικού Λεξικού της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γ. Μπαμπινιώτη
- Σεισμός στην Ήπειρο – Περισσότερα από 140 κτίρια έχουν υποστεί ζημιές – Σε εξέλιξη οι έλεγχοι
- Σάρα Τοσκάνο: Η σύζυγος του Λάμπρου Φισφή χορεύει oriental στο νέο επεισόδιο του Έχω Παιδιά (εικόνες)
- Τραμπ: Δεν θα σας πω τα σχέδιά μου, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με τον νέο ηγέτη του Ιράν
- Πότε ένας πόλεμος ονομάζεται παγκόσμιος – Ποια είναι τα βασικά κριτήρια

