
Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Ενέργειας για την κρίση στον Περσικό Κόλπο
Καθησυχαστικοί παρουσιάστηκαν μετά τη συνάντησή τους στο υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος οι Γεράσιμος Θωμάς και Νίκος Παπαθανάσης
Καθησυχαστικοί παρουσιάστηκαν μετά τη συνάντησή τους στο υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος οι Γεράσιμος Θωμάς και Νίκος Παπαθανάσης.
Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιος για θέματα φυσικών πόρων και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, αρμόδιος για θέματα βιομηχανίας και εμπορίου συναντήθηκαν και συζήτησαν με αφορμή την κρίση στον Περσικό Κόλπο και τις συνέπειες που μπορεί αυτή να έχει στην ελληνική Οικονομία.
«Τα πρατήρια απορρόφησαν την μικρή αύξηση που υπήρξε. Δεν υπάρχει θέμα προμήθειας. Υπάρχουν αρκετά αποθέματα. Τα δικά μας διυλιστήρια είναι ευέλικτα. Μπορούν να αγοράσουν πετρέλαιο από διάφορες αγορές. Στα πρατήρια λειτουργεί πολύ καλά ο ανταγωνισμός. Υπάρχει ομαλότητα» σημείωσε ο υφυπουργός Ενέργειας.
Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως «πρέπει να διαρκέσουν πολύ καιρό οι υψηλές τιμές για να υπάρχει μακροοικονομική επίπτωση στην Ελληνική οικονομία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Δεν έχει παρατηρηθεί κανέναν σημείο κερδοσκοπίας μέχρι στιγμής».
Πηγή: onetv.gr
- Η βαθμολογία στη Stoiximan GBL μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη Betsson
- Netflix, podcast και, πλέον, Μπρόντγουεϊ – Οι Ομπάμα πατούν το σανίδι του θεάτρου
- Η εισβολή των bot: Οι άνθρωποι είμαστε πλέον μειοψηφία στο ίντερνετ
- Στον Ευαγγελισμό και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι λέει ο γιατρός του
- Το τέλος του τυχαίου: Γιατί οι ψηφιακές σου επιλογές είναι απλώς μια ψευδαίσθηση ελεύθερης βούλησης
- Ο πρώτος διαιτητής που απέβαλε τον Μέσι θα σφυρίξει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ






