Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο 32χρονος κατηγορούμενος για βιασμό 14χρονης
Ο 32χρονος φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κέρκυρας ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την ανήλικη, ωστόσο υποστήριξε ότι ήταν συναινετική η ερωτική συνεύρεση με την 14χρονη
Μετά από την πολύωρη απολογία στον Ανακριτή Κέρκυρας του 32χρονου υπηκόου Αλβανίας, που φέρεται ότι αποπλάνησε και βίασε 14χρονη Βρετανίδα τουρίστρια, δόθηκε ομόφωνα εντολή από τις Εισαγγελικές Αρχές για την προσωρινή φυλάκισή του.
Ο 32χρονος φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κέρκυρας ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την ανήλικη, ωστόσο υποστήριξε ότι ήταν συναινετική η ερωτική συνεύρεση με την 14χρονη.
Το γεγονός έλαβε χώρα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, σε χώρο ξενοδοχειακής μονάδας στη Δασιά Κέρκυρας, όπου παραθέριζε με τους γονείς της η ανήλικη και εργαζόταν ο 32χρονος χωρίς να έχει άδεια παραμονής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εξεμάνη ο Τραμπ επειδή οι Αμερικανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική πολιτική του
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»


