Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Πλζεν
Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Πέδρο Μαρτίνς για τη ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν στις 21:30 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Οι Πειραιώτες, όπως αναμενόταν, έχουν μία μόλις αλλαγή στην αρχική τους ενδεκάδα σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα επί τσέχικου εδάφους.
Ο λόγος για την παρουσία του Γιασίν Μεριά στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής.
Η ενδεκάδα αποτελείται από τους: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Γκερέρο.
- Νετανιάχου: Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι στόχευσαν το γραφείο του
- Η Ελλάδα στέλνει δύο φρεγάτες και ένα ζεύγος F16 στην Κύπρο
- Μπαράζ κυβερνοεπιθέσεων στο Ιράν την ώρα των βομβαρδισμών – Χάκερ της Τεχεράνης ετοιμάζονται για αντίποινα
- Επανάσταση στο οφσάιντ: Η «γραμμή Βενγκέρ» αλλάζει το ποδόσφαιρο
- Φοινικούντα: Διεκδικεί το κάμπινγκ η μητέρα του ανιψιού που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη
- Ινστιτούτο Τσίπρα: Η Ελλάδα 4η ακριβότερη στην Ε.Ε. στο ρεύμα – Η αποδόμηση των ισχυρισμών Μητσοτάκη
