
Τα χρήματα που ζητάει ο Παναθηναϊκός για Μακέντα
Ο Φεντερικό Μακέντα έχει μεγάλη ζήτηση, όμως ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 2 εκατ. ευρώ.
Ο Φεντερίκο Μακέντα αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά και έναν από τους παίκτες που έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση.
Ο Ιταλός επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού, ενώ χθεσινό δημοσίευμα έκανε λόγο για έντονο ενδιαφέρον από την Τραμπζονσπόρ. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον βασικό επιθετικό του και κυρίως αν το κάνει δεν πρόκειται να κάνει καμία υποχώρηση στις διαπραγματεύσεις.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sportday λοιπόν, το τριφύλλι κοστολογεί τον παίκτη στα 2 εκατ. ευρώ, με το ποσό να ανεβαίνει, αφού αρχικά οι πράσινοι ζητούσαν περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.
Ο Μακέντα πραγματοποίησε αρκετά καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό, δεν «καίγεται» να φύγει και όλα είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που φτάσει πρόταση στα γραφεία του.
- Γεροβασίλη για υποκλοπές: Δεν είναι δικαιοσύνη αυτή που δεν σέβεται του δικαστές της
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Αυτή 18, αυτός 37: «Ο Μέριλιν Μάνσον με κακοποιούσε φρικτά» – Το ναζιστικό μαστίγιο, οι πρακτικές αίρεσης
- Οι Αθώοι: Μια αλήθεια που παραμένει καλά κρυμμένη
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη κυβέρνηση πρέπει να φύγει – Αίτημα για Εξεταστική Επιτροπή
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές


