«Ναι» στην Λαγκάρντ από το Δ.Σ. της ΕΚΤ
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν έχει «καμία αντίρρηση» στο να γίνει νέα πρόεδρός της η Κριστίν Λαγκάρντ, σημειώνοντας ότι έχει την απαιτούμενη εμπειρία για τη θέση αυτή
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν έχει «καμία αντίρρηση» στο να γίνει νέα πρόεδρός της η Κριστίν Λαγκάρντ, σημειώνοντας ότι έχει την απαιτούμενη εμπειρία για τη θέση αυτή.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει καμία αντίρρηση όσον αφορά την προτεινόμενη υποψήφια Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία διαθέτει αναγνωρισμένο κύρος και επαγγελματική εμπειρία σε νομισματικά ή τραπεζικά θέματα», ανέφερε η ΕΚΤ.
Η ανακοίνωση της ΕΚΤ είναι ένα επίσημο βήμα προς τον διορισμό της Λαγκάρντ από τις κυβερνήσεις της ευρωζώνης. Η κ. Λαγκάρντ αναμένεται να αντικαταστήσει τον Μάριο Ντράγκι την 1η Νοεμβρίου.
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Στην Καστοριά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
- Υπουργείο Εξωτερικών: Δεν υπήρξε καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων στις επιχειρήσεις επαναπατρισμού
- Τελειώνει το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι – Στον αέρα η παραμονή του στην Μπαρτσελόνα
- Κληρονομιά Αλέν Ντελόν και κίνηση-ματ του μικρού του γιου απέναντι στα αδέρφια του – Είναι παράνομη η διαθήκη του 2022;
- Η ΕΕ δεν είναι πρόθυμη να αμβλύνει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Στο επίκεντρο η οριοθέτηση του ποταμού Βουραϊκού




