Πώς θα φτιάξετε εύκολα παγωτό μπανάνα
Για να αναβαθμίσετε τη γεύση του, γαρνίρετε με τριμμένο μπισκότο
Υλικά για 4 μερίδες
8 μπανάνες ώριμες
2 κουταλιές μέλι
4 κουταλιές γιαούρτι
Εκτέλεση
1. Καθαρίζετε τις μπανάνες και τις κόβετε σε ροδέλες πάχους 3-4 χιλ. Τις απλώνετε καλά σε ένα ταψί. Για να μην κολλήσουν μεταξύ τους τις απλώνετε σε πολλές σειρές και ανάμεσά τους βάζετε μεμβράνη. Τις βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 10 ώρες.
2. Μόλις παγώσουν τις χτυπάτε σε δόσεις στο μούλτι. Οταν οι μπανάνες γίνουν μικρά κομμάτια προσθέτετε το μέλι για να δέσει το παγωτό σας και συνεχίζετε το χτύπημα.
3. Το παγωτό είναι έτοιμο όταν οι μπανάνες γίνουν μια νόστιμη μαστιχωτή μάζα. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να προσθέσετε γιαούρτι και να χτυπήσετε το μείγμα 5 δευτερόλεπτα ακόμα.
4. Το βάζετε σε μπολ και σερβίρετε. Αν κάνετε μεγαλύτερη δόση το διατηρείτε στην κατάψυξη.
- Σαρκοζί: Άνοιγμα στη Λεπέν – Ο Εθνικός Συναγερμός «δεν αποτελεί κίνδυνο» για τη Γαλλία, λέει
- Η ΑΕΛ Novibet ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σάββα Παντελίδη
- Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για βόμβα στα Καλύβια – Εντοπίστηκε κάτω από αυτοκίνητο
- «Ο Γουάινσταϊν έχει εκτίσει την ποινή του»: Η Τζούντι Ντεντς διχάζει – Το «δυσβάσταχτο» πρόβλημα υγείας της
- Ουκρανία: Τι θα γίνει με το δάνειο αποζημιώσεων – Ο χρόνος πιέζει τους Ευρωπαίους συμμάχους της
- Η αξία του κράτους πρόνοιας: Ποιες χώρες της ΕΕ δαπανούν τα περισσότερα;

