
ΠΑΟΚ : Βαρύ πένθος για τον Ζίβκοβιτς
Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, περνάει δύσκολες ώρες, καθώς έχασε τον πατέρα του
Χωρίς τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς ολοκληρώθηκε σήμερα (16/7) η προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ, καθώς ο Σέρβος τερματοφύλακας δεν πήρε μέρος για να μπορέσει να βρεθεί στην κηδεία του πατέρα του ο οποίος έφυγε από τη ζωή.
Συγκεκριμένα, ο 30χρονος πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης ζήτησε να αποχωρήσει από την προετοιμασία για λίγες ημέρες με σκοπό να ταξιδέψει πίσω στην πατρίδα και να μπορέσει να συμπαρασταθεί στα αγαπημένα του πρόσωπα.
Φυσικά από τον σύλλογο του «δικεφάλου του βορρά» δεν μπορούσαν να του το αρνηθούν και έτσι του έδωσαν την άδεια για να φύγει. Έτσι μετά την κηδεία ο Ζίβκοβιτς θα μπει και πάλι στο αεροπλάνο επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
- Δουδωνής: Εξόχως προβληματικό ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών
- Γεραπετρίτης από Λιβύη: Προχωρήσουμε σε συζητήσεις για την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ
- Τροχαία: Πενθήμερο εντατικών ελέγχων στην Αττική – Συνελήφθησαν 20 οδηγοί, οι 10 υπό την επήρεια αλκοόλ
- Ο «συναγερμός» του Μπαρτζώκα και η… Μπαρτσελόνα
- Νίκος Μουτσινάς: Η guest εμφάνισή του στο Έχω παιδιά
- Αχαρνές: Συνελήφθη 25χρονος για διατάραξη κοινής ησυχίας – Το ηχοσύστημα μεγάλης ισχύος στο αυτοκίνητό του


