«Βούλιαξε» τη Νότια Κορέα η Εθνική
Η Εθνική ομάδα πόλο στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου διέλυσε την οικοδέσποινα Νότια Κορέα με 26-3 και είναι μόνη πρώτη στον όμιλο
Η Εθνική πόλο των ανδρών κέρδισε με 26-3 τη Νότια Κορέα στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας του ομίλου.
Η ομάδα μας στην 1η ημέρα του Α’ ομίλου κέρδισε με 26-3 την οικοδέσποινα και πλέον προετοιμάζεται για τα δύσκολα ματς με Μαυροβούνιο και Σερβία που θα κρίνουν την πρωτιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Με νίκη με το Μαυροβούνιο και με ισοπαλία με την Σερβία η Ελλάδα είναι στην 1η θέση, ενώ όσον αφορά το σημερινό ματς δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς ο αντίπαλος ήταν πολύ αδύνατος.
Στο άλλο ματς του ομίλου Σερβία και Μαυροβούνιο ήρθαν ισόπαλες με 10-10, με το αποτέλεσμα να ευνοεί την Εθνική, που βρίσκεται μόνη στην 1η θέση πλέον.
Τα οκτάλεπτα: 0-7, 0-7, 1-3, 2-9.
Νότια Κορέα (Κιμούρα): Λι, Κιμ Ντο. 2, Κιμ Μπ., Λι Σεόνουκ., Γκον Ντ., Λι Σενογκίου, Γκον, Κιμ Μο. 1, Τσου, Χαν, Σεο, Σονγκ, Τζουνγκ
Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης 1, Παπαναστασίου, Φουντούλης 4, Καπότσης 2, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 4, Γούνας 3, Βλαχόπουλος 4, Γαλανίδης.
Η Βαθμολογία (1 αγώνας): 1. Ελλάδα 2, 2. Μαυροβούνιο 1, 3. Σερβία 1, 4. Κορέα 0.
- Ο Τιμ Κάρι περιγράφει τον Μακόλεϊ Κάλκιν ως ένα «καλό παιδί» που αποκοιμιόταν στο κινηματογραφικό πλατό
- «Χαμόγελο του Παιδιού» – Εξαφάνιση 58χρονης στο Χαλάνδρι
- Ελλάδα – Γεωργία 3-0: Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Εθνική Γυναικών (vids)
- Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ, νέος ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν
- Σχεδόν σίγουρη η έγκριση του deal εξαγοράς της Warner από την Paramount
- Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός 12-10: Πάλεψαν αλλά λύγισαν οι «ερυθρόλευκοι»

