ΠΑΟΚ – Αουγκούστο: «Ας είναι το πρώτο από τα πολλά γκολ…»
Το μήνυμα του Βραζιλιάνου μέσου Αουγκούστο για το γκολ που πέτυχε στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Κλουζ
Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Ντάγκλας Αουγκούστο στο φιλικό του Δικεφάλου με την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ (5-0). Σημείωσε μάλιστα ένα πανέμορφο τέρμα και κέρδισε τα εύσημα του Αμπέλ Φερέιρα και των συμπαικτών του.
Ο Βραζιλιάνος χαφ με ανάρτησή του στα social media το μεσημέρι του Σαββάτου αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε απέναντι στη ρουμάνικη ομάδα και ευχήθηκε να είναι το πρώτο από τα πολλά που θα πετύχει με την ασπρόμαυρη φανέλα.
Συγκεκριμένα, ο νεαρός άσος ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram το βίντεο με το γκολ που σημείωσε στο χθεσινό φιλικό και το συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Ας είναι το πρώτο από τα πολλά με αυτή τη φανέλα. Ευχαριστώ τον Θεό για όλα».
Δείτε την ανάρτησή του:
- Νίκολιτς: «Η ΑΕΚ θα πρέπει να παίξει σαν να είναι 0-0 ή σαν να χάνει με 1-0»
- Νεαρός οδηγός έκανε σούζες με τη μηχανή και ανέβαζε βίντεο στα social media
- Η «Ιθάκη» του Αλ. Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη – Σκάνδαλο υποκλοπών, Μέση Ανατολή και εθνικά θέματα στην πρώτη γραμμή
- Φάμελλος: Όχι στις διορίες για συνεργασίες, ναι στον Τσίπρα
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Ο Φαραντούρης θα συμμετάσχει στα τραπέζια διαλόγου
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλεφόλια




