
Άρης για τα τηλεοπτικά : «Θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε»
Το σχόλιο της ΠΑΕ Άρης, μετά την έγκριση από πλευράς ΕΡΤ συμφωνιών με υπέρογκα ποσά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ
Λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη μεταξύ κυβέρνησης και ΕΡΤ, μάλιστα με τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει το «παρών». Σε αυτή αποφασίστηκε να γίνουν αποδεκτές συμφωνίες με εξαιρετικά «φουσκωμένα» ποσά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα συγκεκριμένων ΠΑΕ (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ), μεταθέτοντας ουσιαστικά τα διαδικαστικά της υπόθεσης στην επόμενη κυβέρνηση.
Κύκλοι της ΠΑΕ Άρης μετέφεραν την πρώτη αντίδραση για τις εξελίξεις, τονίζοντας πως η ομάδα θα διεκδικήσει και θα λάβει αυτό που της αξίζει αναφορικά με το τηλεοπτικό της συμβόλαιο.
«Βρισκόμαστε σε περίοδο έντονων ζυμώσεων και διεργασιών. Κατανοούμε τη δυσφορία και την ανησυχία του κόσμου μας με όσα ακούει και διαβάζει , αλλά να είναι όλοι βέβαιοι ότι ο Άρης παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και συμμετέχει σε αυτές όταν χρειάζεται.
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αδικηθεί όταν έρθει η ώρα των οριστικών αποφάσεων γιατί είναι παρών στις εξελίξεις. Θα πάρει αυτό που δικαιούται. Είναι βέβαιο», σημείωσαν χαρακτηριστικά άνθρωποι της ομάδας.
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ το ζευγάρι των τελικών στη Volley League Γυναικών (vid)
- Σοκάρει το βίντεο με την επίθεση τριών ληστών σε 65χρονο έξω από το σπίτι του – Δραπέτες φυλακών οι τρεις κακοποιοί
- ΕΕΕ: Ηχηρή παρέμβαση στη «γαλάζια» προσπάθεια σπίλωσης της ευρωπαϊκής εισαγγελίας
- Ακρίβεια διαρκείας: Η διεύρυνση του χάσματος με την Ευρώπη και το ηχηρό μήνυμα του 85%
- Νίκολιτς: «Αν επιτρέψουμε στη Ράγιο να πιάσει τον ρυθμό της τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»
- Μαζικές απαγορεύσεις στα social media ανηλίκων – Οι ειδικοί προειδοποιούν για λάθος στρατηγική



