
Νέο ρεκόρ ημέρας στα διαρκείας της ΑΕΚ, έφτασαν 5.500 οι ανανεώσεις
Με εξαιρετικούς ρυθμούς προχωράει η ανανέωση των καρτών διαρκείας της ΑΕΚ
Σήμερα Τρίτη (02/07) η ΑΕΚ έσπασε και άλλο… ρεκόρ, καθώς με τα 920 εισιτήρια διαρκείας που έκαναν φτερά η ομάδα σημείωσε την καλύτερη επίδοση της από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η φετινή διαδικασία διάθεσης των καρτών!
Μετά από εννιά μέρες, οι Κιτρινόμαυροι έχουν διαθέσει 5.500 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο κόσμος της ΑΕΚ φαίνεται να έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια των ιθυνόντων και ανυπομονεί να δει στο χορτάρι το έργο του Μιγκέλ Καρντόσο.
Η διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας για τους φιλάθλους της ΑΕΚ ολοκληρώνεται αύριο (03/07) και από την Πέμπτη και μετά ξεκινάει η ελεύθερη διάθεσή τους.
- Ανδρουλάκης: Manual Μητσοτάκη να πετά τις δικογραφίες στον κάδο των αχρήστων – Αξιακή η μάχη των εκλογών
- Η αμερικανική υπηρεσία φαρμάκων μπλόκαρε τη δημοσίευση μελετών που έβρισκαν τα εμβόλια ασφαλή
- Ο «πόλεμος» των Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι τελείωσε – Οι δικηγόροι τους πανηγυρίζουν
- Ευρωπαϊκή ναυτιλία: Από τις κυρίαρχες παγκοσμίως – Στα 148,7 δισ. ευρώ η συμβολή της στην οικονομία της ΕΕ
- Τέλος εποχής για τη Μονακό: Οι παίκτες που φεύγουν το καλοκαίρι από το Πριγκιπάτο
- Διεκόπησαν δρομολόγια του Προαστιακού λόγω φωτιάς στην περιοχή της Νέας Ζωής




