
Δημήτρης Ιτούδης : Ποια ήταν η καλύτερη ομάδα στην καριέρα του
Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στην ονειρική σεζόν 2018-19 για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τονίζοντας ότι διαχειρίστηκε την κορυφαία ομάδα της καριέρας του
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την σεζόν που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, τονίζοντας πως η ΤΣΣΚΑ που κατέκτησε όλα τα τρόπαια φέτος ήταν η καλύτερη ομάδα της καριέρας του.
Μετά το τέλος των αγώνων με την Χίμκι, ο Έλληνας τεχνικός αποθέωσε όλους τους παίκτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι δούλεψαν για το καλό της ομάδας και μόνο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Αυτή η ΤΣΣΚΑ είναι η καλύτερη ομάδα που είχα στην προπονητική μου καριέρα. Όλοι οι παίκτες έβαλαν τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα και δεν αναφέρομαι μόνο στους ρολίστες, αλλά και σε αστέρες όπως ο Ντε Κολό, ο Ροντρίγκεθ, ο Κλάιμπερν και ο Χίγκινς. Δεν χαλάρωσαν στιγμή και θέλω να τους ευχαριστήσω, όπως και όλους τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση αλλά και τους φιλάθλους μας. Είναι μεγάλη τύχη να εργάζεσαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως η ΤΣΣΚΑ. Ήταν μια καταπληκτική σεζόν».
- Αγορά εργασίας: Τι αλλάζει για τους εργοδότες από τις 7 Ιουνίου
- ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν αυτήν την τραγωδία»
- Η καταστροφή του πυραύλου του Μπέζος απειλεί την επιστροφή των Αμερικανών στη Σελήνη
- Ιράν: Διακόπτει τις έμμεσες συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Απειλεί να κλείσει και το Στενό Μπαμπ αλ-Μαντέμπ
- Νέα Αριστερά: Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ μετά το ρεπορτάζ του in – «Όλα λάθος»
- Παναιτωλικός για Μάριο Οικονόμου: «Η προσφορά και η παρουσία του θα παραμείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας»



