Με καλοκαιρινή διάθεση ποζάρει με το μαγιό της η Εύα Τσάχρα, δείχνοντας το καλλίγραμμο σώμα της.
Η Εύα Τσάχρα μπορεί να έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο «Voice» και στο «YFSF» του ΑΝΤ1, όμως παρά το νεαρό της ηλικίας της κουβαλάει ένα πλούσιο βιογραφικό με σημαντικές συνεργασίες, όπως με τον Γιάννη Πάριο, τον Γιώργο Νταλάρα, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Νίκο Βέρτη, τον Χρήστο Δάντη, τη Δέσποινα Βανδή στο «Mamma mia» και άλλους πολλούς.
Στην καλοκαιρινή της φωτογράφιση για το Youweekly.gr μιλάει αποκλειστικά για τον μόλις 3 μηνών έρωτα που έχει μπει στη ζωή της και την κάνει να χαμογελά, για τον χωρισμό των γονιών της και για τις συνέπειες που της κόστισαν, ενώ δηλώνει κλαψιάρα, παραμυθού αλλά και δυναμική αφού κανένας και τίποτα δεν της χαρίστηκε.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.