Οι «ευχές» του Τσακαλώτου στη Σκάρλετ Γιόχανσον
Η δημοφιλής ηθοποιός αρραβωνιάστηκε και ο υπουργός Οικονομικών έσπευσε να τη συγχαρεί, δηλώνοντας ότι δεν ζηλεύει.
Η συμπάθεια του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου για την Σκάρλετ Γιόχανσον είναι γνωστή εδώ και καιρό, με το όνομα της δημοφιλούς ηθοποιού να ακούγεται ακόμα και στη Βουλή, όταν ο «τσάρος της ελληνικής οικονομίας» δήλωνε ότι θα ήθελε να πάει για ένα ποτό μαζί της.
Η σημερινή μέρα ήταν ξεχωριστή για την 35χρονη αμερικανίδα ηθοποιό καθώς αρραβωνιάστηκε τον κωμικό ηθοποιό και σεναριογράφο του τηλεοπτικού σόου Saturday Night Live, Colin Jost.
Το γεγονός αυτό, οδήγησε τον κ. Τσακαλώτο να ξεκινήσει με μια αναφορά, χωρίς ζήλια, στο μέλλον της ηθοποιού, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταξουργείο.
«Θα αρχίσω την ομιλία μου με μια ευχάριστη είδηση. Σήμερα αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον. Εμείς όμως δεν ζηλεύουμε διότι είμαστε αριστεροί και η αριστερά θέλει το καλό των άλλων» είπε ο υπουργός Οικονομικών.
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα