
Σαμπανάτζοβιτς : «Θα αναπτυχθώ πολύ στην ΑΕΚ»
Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς αποχαιρέτησε τη Ζελέζνιτσαρ και αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του με την ΑΕΚ
Έφτασε η ώρα να αποχαιρετίσει την Ζελέζνιτσαρ για να έρθει στην Αθήνα και την ΑΕΚ ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς.
Ο νεαρός διεθνής Βόσνιος μέσος που έχει αποκτηθεί από τον περασμένο Γενάρη και θα έρθει στην Ένωση τον επόμενο μήνα για προετοιμασία βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ζελέζνιτσαρ-Τσέλικ που θα είναι και ο τελευταίος του με την ομάδα του.
Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς μέτρησε φέτος με την Ζελέζνιτσαρ 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 4 στα προκριματικά του Europa League και μία στο Κύπελλο έχοντας και 1 γκολ. Η ΑΕΚ για να τον αποκτήσει δαπάνησε περισσότερα από 600.000 ευρώ.
Ο Σαμπανάτζοβιτς τόνισε στο αντίο του «Φεύγω αλλά θέλω να ευχηθώ το καλύτερο για το μέλλον της Ζελέζνιτσαρ. Θέλουμε τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα για να γιορτάσουμε και να πω όμορφο αντίο στον κόσμο μας. Πάω σε μια ομάδα που θα με βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη μου».
- Ηλιούπολη: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 17χρονη στη ΜΕΘ – Στο «μικροσκόπιο» τα προσωπικά αντικείμενα των δύο κοριτσιών
- Τομ Κρουζ: Η ανάρτηση για τα 40 χρόνια του Top Gun
- Άφησε αιχμές για τον Αταμάν ο πρόεδρος της Χάποελ, Οφέρ Γιανάι: «Ακούω ότι οι παίκτες σου…»
- Κίνηση: Κυκλοφοριακό έμφραγμα σε πολλούς δρόμους της Αττικής – Πού παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Χωρίς κοινά αποτελέσματα ξανά οι φοιτητικές εκλογές: Διαφορετική πρωτιά δίνουν ΠΚΣ και ΔΑΠ
- Η ικανοποίηση του Μαρτίνεθ για το Final-4: «Τώρα, τι άλλο;»
