Ολυμπιακός : «Κλειδώνουν» τα φιλικά της καλοκαιρινής προετοιμασίας
Με τα έξι παιχνίδι εκτός Ελλάδας, η ομάδα του Ολυμπιακού θα ολοκληρώσει την προετοιμασία εκτός συνόρων, ενώ στο πλάνο είναι ένα ακόμα φιλικό
Σε περίπου ένα μήνα θα αρχίσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2019/20, καθώς έχει οριστεί για τις 10 Ιουνίου. Στο διάστημα που μεσολαβεί οι άνθρωποι της ομάδας ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Πειραιωτών.
Το πρώτο στάδιο των ερυθρόλευκων θα πραγματοποιηθεί στο Ρέντη από τις 10 ως τις 23 Ιουνίου και στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί στην Πολωνία.
Εκεί ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο την προετοιμασίας του και θα δώσει τέσσερα φιλικά. Τα δύο στο Γκνιεβίνο (στα περίχωρα του Γκντάνσκ), και άλλα δύο στη Βαρσοβία.
Στη συνέχεια οι Πειραιώτες θα βρεθούν στην Ελβετία όπου θα δώσουν νέα επιπλέον τεστ για τα οποία γίνονται συζητήσεις. Συγκεκριμένα πρόκειται για ακόμη δύο φιλικά που θα διεξαχθούν το διάστημα 6-11 Ιουλίου.
Συνολικά η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της εκτός συνόρων με έξι φιλικά, ενώ στο πλάνο υπάρχει ένα ακόμα φιλικό. Συγκεκριμένα στις 16 Ιουλίου, «Καραϊσκάκη» με αντίπαλο την Νότιγχαμ Φόρεστ.
Δηλαδή μία εβδομάδα πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League (23 ή 24 Ιουλίου).
- LIVE: Κηφισιά – ΑΕΛ Novibet
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Έξετερ
- Ο Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά – Τι είπε για το νέο Δικαστικό Μέγαρο
- «Βόμβα» στο FA Cup: Ομάδα 6ης κατηγορίας απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας (2-1, vids)
- Ουάσινγκτον για το ρόστερ της Παρτιζάν: «Όλοι μαζί, ως σύνολο, είμαστε οι καλύτεροι παίκτες στη Euroleague»
- Συρία: Οι επιθέσεις των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων στο Χαλέπι υποστηρίζονται από την Τουρκία

