Ένταση στο ΕΚΘ μεταξύ προέδρου και μελών του ΠΑΜΕ
Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικου Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικου Κέντρου Θεσσαλονίκης μεταξύ μελών του ΠΑΜΕ και τους προέδρου του ΕΚΘ, Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη.
Αιτία ήταν το αίτημα του κ. Τσαραμπουλίδη να μη διοριστούν μέλη της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης, παράταξης του ΠΑΜΕ, ως εκπρόσωποι του ΕΚΘ στο διοικητικό συμβούλιο της ΓΣΕΕ.
Η αντίδραση των μελών του ΠΑΜΕ ήταν άμεση, με συνθήματα όπως: «Συνέδριο θα γίνει και θα είναι εργατών, όχι των νόθων και των εργοδοτών», «Τσαραμπουλίδη, εργατοπατέρα, οι εργάτες θα είναι στο δρόμο κάθε μέρα».
- Ιράν: Απειλεί να μην αγωνιστεί στο Μουντιάλ μετά τις επιθέσεις!
- Οβιέδο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Απόδραση» στις καθυστερήσεις για τους «ροχιμπλάνκος»
- ΗΠΑ: Η έλλειψη σοβαρότητας του Ιράν στις συνομιλίες δεν άφησαν άλλη επιλογή στον Τραμπ παρά να επιτεθεί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]
- Πεντάγωνο: Για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν drone με εκρηκτικά στα πλήγματα κατά του Ιράν
- Το αεροδρόμιο του Ντουμπάι χτυπήθηκε από ιρανικά drones



