Πως θα ψήσετε το πασχαλινό αρνί σας;
Οι σεφ του Γευσιγνώστη επιστρατεύουν την φαντασία τους και προτείνουν για το γιορτινό τραπέζι πρωτότυπες ή «πειραγμένες» κλασσικές συνταγές
Αφήνουμε για αυτό το Πάσχα στην άκρη το σουβλιστό και το κλασσικό αρνί με πατάτες στον φούρνο.
Οι σεφ του Γευσιγνώστη επιστρατεύουν την φαντασία τους και μας προτείνουν για το γιορτινό τραπέζι πρωτότυπες ή «πειραγμένες» κλασσικές συνταγές «παντρεύοντας» το εμβληματικό κρεατικό του Πάσχα με ανοιξιάτικα λαχανικά.
Αγκινάρες, αρακάς, καρότα, χορταρικά – μέχρι και κουμ κουάτ και ανθόνερο- δίνουν τη δική τους νότα σε μια σειρά εξαίσια εδέσματα.
Τις συνταγές θα βρείτε στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί την Κυριακή 7 Απριλίου με το Βήμα σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο πασχαλινό τραπέζι.
Διαβάστε περισσότερα στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί με «Το Βήμα της Κυριακής»
- Μαρούσι: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας μετά από πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο
- ΗΠΑ: 200 συλλήψεις σε τρία πανεπιστήμια – Φουντώνει το φιλοπαλαιστινιακό φοιτητικό κίνημα
- Νίκησαν και έμειναν ζωντανοί οι Λέικερς (119-108)
- Καιρός: Αίθριος σήμερα – Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία
- Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)
- Δημογραφικό: 1.000.000 λιγότεροι Ελληνες έως το 2050