Παπαγιάννης: «Η πρόκριση είναι στα χέρια μας»

Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Παπαγιάννης,μίλησε για την αναμέτρηση με τη Μπουντούτσνοστ, αλλά και για το ματς κόντρα στο Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός ξέρει τι πρέπει να κάνει στην Ευρωλίγκα για να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και ο Γιώργος Παπαγιάννης μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ανέφερε αναλυτικά:

«Aπέναντι στη Ρεάλ θεωρώ ότι χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να εξασφαλίσουμε από τώρα την πρόκριση για τα πλέι οφ. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ εις βάρος ματς. Ήταν ένα ματς που σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να μάθουμε από τα λάθη μας προκειμένου να μην τα επαναλάβουμε στη συνέχεια. Η πρόκριση παραμένει στα χέρια μας και μπορούμε να την κατακτήσουμε κερδίζοντας τη Μπουντούτσνοστ στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική.

Πρόκειται για μια ομάδα με ποιοτικούς και φιλόδοξους παίκτες, που θα έρθει στην Αθήνα για να παίξει χωρίς άγχος, γεγονός που την καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη.

Θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε δίχως να μας απασχολεί ποιος θα είναι ο αντίπαλος».

Από εκεί και πέρα βέβαια αύριο υπάρχει ένα παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στο Περιστέρι στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό της οδού Τζον Κένεντι.

Ο Γιώργος  Παπαγιάννης έγραψε σχετικά:

«Πριν τον αγώνα με τη Μπουντούτσνοστ έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη ομάδα όπως είναι το Περιστέρι, την οποία σεβόμαστε πολύ. Η πορεία της την φετινή σεζόν είναι κάτι παραπάνω από καλή. Έχουν πλάνο και θέληση.

Για να τους κερδίσουμε θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Ο Νικ Καλάθης σήμερα πήρε κάποιες «ανάσες» για να ξεκουράσει τα πόδια του, θα είναι αύριο στο Περιστέρι, αλλά θα πάρει αρκετά λεπτά ξεκούρασης. Όλοι οι υπόλοιποι εκτός βέβαια του Νίκου Παππά, είναι κανονικά στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Ο Τραμπ προσπαθεί να κάνει τσιφλίκι του το Kennedy Center – Από την ονοματοδοσία στο ντοκιμαντέρ της Μελάνια

Λίγο μετά την ανάληψη της δεύτερης θητείας του, ο Τραμπ πήρε τον έλεγχο του Kennedy Center, διορίζοντας πολιτικούς του συμμάχους στο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο στη συνέχεια τον εξέλεξε πρόεδρο.

Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη

Όλοι εναντίον όλων για τη διαιτησία στη Serie A: «Καμπάνες», καταγγελίες διαιτητών και δηλώσεις για πολυβόλα

Ανεβαίνει η ένταση για τη διαιτησία στην Ιταλία καθώς τιμωρήθηκαν τρεις διαιτητές για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της Λάτσιο κόντρα στην Φιορεντίνα. Φωνάζουν για προβληματική εκπαίδευση οι ρέφερι

Βάιος Μπαλάφας

Θεσσαλονίκη: Της έκανε τη ζωή κόλαση και μετά τον χωρισμό – Συνελήφθη 27χρονος μετά την καταγγελία 23χρονης

Η 23χρονη δεν άντεξε το τελευταίο επεισόδιο σεξουαλική κακοποίησης από τον 27χρονο, τις απειλές και τους εκβιασμούς και έκανε καταγγελία στην Αστυνομία

Σύνταξη

Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα - Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

Μετά από από 40 και πλέον ημέρες κινητοποιήσεων, τα αγροτικά μπλόκα «χαλαρώνουν», με τους δρόμους να ανοίγουν και τα τρακτέρ να περνούν στην άκρη. Άνοιξαν Τέμπη, Μπράλος, Μάλγαρα, γέφυρα Χαλκίδας. Συσκέψεις για να συσταθεί η επιτροπή που θα εκπροσωπήσει τους παραγωγούς στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Στράτος Ιωακείμ
Στράτος Ιωακείμ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007