
Παιδί μου, παιδί μου, «έφυγε» ο Θανάσης
Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά σήμερα 26/3 τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Η «χρυσή» οικογένεια, τα αδέρφια Παύλος, Θανάσης, Κώστας θα βλέπουν πάλι μαζί την αγαπημένη τους ομάδα από ψηλά
Ακριβώς 335 ημέρες. Τόσες άντεξαν ο ένας μακριά από τον άλλον. Τόσες χρειάστηκε να μείνουν χωριστά. Ακριβώς 335 ημέρες μετά, ο Κώστας, ο Παύλος και ο Θανάσης, συναντήθηκαν ξανά.
Κάπου αλλού αυτή τη φορά και όχι στις αγαπημένες τους θέσεις στα επίσημα του ΟΑΚΑ ή στις court seats ή στα οικογενειακά δείπνα. Κάπου όπου σίγουρα θα παρακολουθούν τον αγαπημένο τους Παναθηναϊκό. Και θα θυμούνται τα μυθικά επιτεύγματα που σημείωσε το Τριφύλλι τα 40 και πλέον χρόνια της διοικητικής παρουσίας τους στον σύλλογο.
- Βουλή: Φοιτητές ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 – «Θα πουλάνε πτυχία, ενώ εμείς μοχθούμε δέκα χρόνια»
- Ιωάννινα: Πλημμύρισαν δρόμοι μετά από έντονη βροχή και χαλάζι
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τη «θλίψη και οργή» Μητσοτάκη για την ακρίβεια, ήρθε και η ομολογία της αποτυχίας από τον Π. Μαρινάκη
- Ελλάδα στον ΟΗΕ: Προσηλωμένοι στη διασφάλιση των εκπαιδευτικών δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας
- H ΑΙ σύντομα θα χρειάζεται περισσότερο νερό από ό,τι ο παγκόσμιος πληθυσμός
- Παίζοντας μπάλα στην πόλη του Πελέ…




