
Διακοπές στην Ιταλία ο Άλεφ
Ο Βραζιλιάνος μέσος της ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που τους έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ και ταξίδεψε στη γειτονική χώρα.
Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει των δύσκολων και συνεχόμενων αναμετρήσεων που ακολουθούν έχουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.
Ο Μανόλο Χιμένεθ, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, με αρκετούς να φεύγουν εκτός Ελλάδας.
Ένας από αυτούς που εκμεταλλεύτηκε το ρεπό και ταξίδεψε στο εξωτερικό είναι και ο Άλεφ, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία και απολαμβάνει διακοπές του.
Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Ιταλία, τις οποίες τράβηξε ποζάροντας χαμογελαστός μπροστά σε ιστορικά μνημεία της γειτονικής χώρας.
Δείτε την ανάρτησή του:
- LIVE: Νάπολι – Μίλαν
- Οι επιθέσεις στη Γάζα συνεχίζουν: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή κοντά σε σχολείο
- Για ποιο λόγο συνάντησε τον Εμμανουήλ Καραλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League





