ΠΑΟΚ: Η… ησυχία του Γιώργου Σαββίδη μετά τη νίκη στο ντέρμπι του μπάσκετ
Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανάρτηση του στα Social Media ζήτησε… ησυχία με φόντο τον Λευκό Πύργο ντυμένο στα «ασπρόμαυρα».
Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας με 62-58 του Αρη στο Αλεξάνδρειο για την 20η αγωνιστική της Basket Leauge.
Λίγες ώρες μετά, ο Γιώργος Σαββίδης με ποστ του στα Social Media ανέβασε φωτογραφία με τον Λευκό Πύργο στα «ασπρόμαυρα», ζητώντας παράλληλα… ησυχία.
Ουσιαστικά «φωτογράφιζε» τη νίκη του μπασκετικού τμήματος κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, την οποία πανηγύρισε με τον συγκεκριμένο τ΄ροπο.
Εξάλλου ανάρτηση για τη νίκη στο Nick Galis Hall έκανε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ναι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ».
Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις:
- Από τα blockbuster του Χόλιγουντ στη νέα πραγματικότητα του 2026
- Οι Ευρωπαίοι ψηφίζουν την ιδανική πόλη – Πώς σκοράρει η Αθήνα
- Ολυμπιακός: Η «τρέλα» στην κερκίδα, το σοκ με Μόρις και η αποθέωση (vid)
- Η θάλασσα βγήκε στη στεριά σε Ρίο και Ναύπλιο – Κακοκαιρία σφυροκοπά την Αχαΐα
- Αγρότες: Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνέλευση στη Νίκαια – Ανοιχτό αν πρέπει να πάνε σε διάλογο
- 25 πόντους με 1 ντρίμπλα και… MVP: O… οικονομικός Σάσα Βεζένκοφ και ένα αδιανόητο στατιστικό (vid)


