ΑΕΚ : Τι γυρεύουν στην Ολλανδία Λυμπερόπουλος – Δημητριάδης
Η ΑΕΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει στην Ολλανδία την καλοκαιρινή της προετοιμασία και οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Βασίλης Δημητριάδης θα τσεκάρουν τις εγκαταστάσεις της Αlmere City FC
H ΑΕΚ οργανώνει ήδη την επόμενη σεζόν και στο πλαίσιο αυτό ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Βασίλης Δημητριάδης θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία, για να τσεκάρουν αθλητικό κέντρο υποψήφιο για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.
Πιο συγκεκριμένα θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της Almere City FC, η οποία είχε φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ στα Σπάτα για προπονήσεις και φιλικό. Οι άνθρωποι της Ένωσης ανταποδίδουν την επίσκεψη και θα έχουν επαφές και συζητήσεις για θέματα οργάνωσης. Επιπλέον θα γίνει και μια διερεύνηση για το πόσο μπορεί να είναι επιλογή για την καλοκαιρινή προετοιμασία της Ένωσης στην ολλανδική πόλη.
Μάλιστα, ήδη ο Λυμπερόπουλος με τον Μανόλο Χιμένεθ έχουν συμφωνήσει αν δεν αλλάξει κάτι αναφορικά με το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» της ΑΕΚ στο Europa League, να ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία στις 27 Ιουνίου.
- Κληρονομιές: Αξιοποίηση ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων – Όλες οι αλλαγές
- Πώς οι λόγιοι της Αλεξάνδρειας προσπαθούσαν να χαρτογραφήσουν τους μύθους της αρχαίας Ελλάδας
- Κάνεις κουτσομπολιό και δεν το ξέρεις
- «Το Βιβλίο της Ζούγκλας»: Ποιος θα είναι ο Μόγλης στην παράσταση που θ’ ανέβει στο Λονδίνο
- Μέση Ανατολή: «Πονοκεφάλους» στην κυβέρνηση για την ενεργειακή κρίση – Ο αγροτικός τομέας και οι αυξήσεις στο ράφι
- Καρκίνος: Σταθερά στο 7% των δαπανών υγείας – Βελτιώνεται η επιβίωση







