
Σιλιάνοφσκα σε Ζάεφ : Ζητήστε από τον Τσίπρα να σας στείλει βουλευτές
«Ετσι που ξεκινήσατε τις συλλήψεις, δεν θα υπάρχουν πολιτικοί στην αντιπολίτευση, να ζητήσετε από τον Τσίπρα να σας στείλει», έγραψε στο Twitter η υποψήφια για την προεδρία της Βόρειας Μακεδονίας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό της χώρας Ζόραν Ζάεφ.
Η υποστηριζόμενη από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE, για την προεδρία της Βόρειας Μακεδονίας, καθηγήτρια πανεπιστημίου Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, ανάρτησε σε λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα επικριτικό σχόλιο κατά του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ.
Αφορμή στάθηκε η σύλληψη του πρώην δημάρχου του δήμου Κάρπος, Στέβτσο Γιακιμόφσκι, ο οποίος κατηγορείται για διαφθορά.
Το γεγονός έρχεται μετά τις συλλήψεις και τις καταδίκες πολλών πολιτικών για τα γεγονότα του Απριλίου του 2017 στο κοινοβούλιο των Σκοπίων.
«Δεν θα υπάρχουν πολιτικοί… »
«Ετσι που ξεκινήσατε τις συλλήψεις, δεν θα υπάρχουν πολιτικοί στην αντιπολίτευση, να ζητήσετε από τον Τσίπρα να σας στείλει», γράφει η καθηγήτρια της Νομικής στο Twitter.
Како тргнавте со апсењата ќе нема политичари во опозиција…па од Ципрас ќе барате да ви прати pic.twitter.com/ZJRkXuDYul
— Гордана Силјановска Давкова (@gogamkd) 19 Μαρτίου 2019
Πηγή: echedoros-a.gr
- Ολυμπιακός: Η επίθεση-φωτιά, οι «κατοστάρες» και τα ιστορικά ρεκόρ που κυνηγάει
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι υπό όρους οι εφοριακοί που κατηγορούνται για «φακελάκια» – Τι είπαν στις απολογίες τους
- Ανακωχή: «Φιλάω το χέρι του Αχιλλέα, φονιά του γιου μου»
- Στον κόσμο του «6-7»: Τι σημαίνει το meme που λατρεύει η Gen Alpha και δεν καταλαβαίνουν οι γονείς
- ΠΑΣΟΚ: Ανέξοδες μαγκιές του Γεωργιάδη, να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις περί ρουσφετιών
- Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς







