Τροπολογία : Μείωση στο 10% από 15% του συντελεστή φορολόγησης των μερισμάτων
Μειώνεται σε 10% από 15% που ίσχυε μέχρι σήμερα ο συντελεστής με τον οποίο φορολογούνται τα μερίσματα, σύμφωνα με τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών
Μειώνεται σε 10% από 15% που ίσχυε μέχρι σήμερα, ο συντελεστής με τον οποίο φορολογούνται τα μερίσματα καθώς και ο συντελεστής παρακράτησης φόρου για μερίσματα. Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και η ρύθμιση ισχύει για τα εισοδήματα που αποκτώνται από 1/1/2019.
Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους από την μείωση του συντελεστή φορολόγησης μερισμάτων ο κρατικός προϋπολογισμός θα έχει ετήσια μείωση εσόδων ύψους 45 εκατ. ευρώ περίπου, ποσό το οποίο θα αναπληρωθεί από άλλες πηγές εσόδων.
Την τροπολογία υπογράφουν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.
Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η δυναμική της δικαστικής απόφασης για τις υποκλοπές και οι ρωγμές που προκαλεί στο κυβερνητικό αφήγημα
- «Σε προχωρημένες επαφές με τον Μπερνάρντο Σίλβα η Γαλατάσαραι»
- Ο Χέγκσεθ κάνει πόλεμο – Στο Ιράν και στα ΜΜΕ των ΗΠΑ που «δεν παρουσιάζουν θετικά» τη στρατιωτική επιχείρηση
- «Ο πρόεδρος σε θέλει αμέσως» – Σε live μετάδοση η εντολή Τραμπ στον Μπέσεντ – Η τρεμάμενη φωνή του υπουργού
- Κινηματογραφική ληστεία στην Καλιφόρνια – Συμμορία εισβάλει σε κοσμηματοπωλείο – Αρπάζουν λεία 1,4 εκατ. ευρώ σε 1 λεπτό
- Φάμελλος: O Μητσοτάκης βάζει ταφόπλακα στην ελληνική αγροτική παραγωγή – Η κυβέρνηση εξαπάτησε τους αγρότες







