
Χρηματιστήριο: Σταθεροποιητικές τάσεις στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 677,02 μονάδες, σημειώνοντας οριακή πτώση 0,02%
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται στις 677,02 μονάδες, σημειώνοντας οριακή πτώση 0,02%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,15 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,11%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,09%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (+1,28%) και της Εθνικής (+1,18%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της ΑΔΜΗΕ(-1,66%) και της Viohalco(-1,65%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες του Εμπορίου (+0,73%) και της Τενολογίας (+0,51%) , ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Ταξιδιών (-0,89%) και των Βιομηχανικών Προϊόντων (-0,58%).
Ανοδικά κινούνται 28 μετοχές, 20 πτωτικά και 15 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Δρομέας+9,49% και Attica Bank+2,88%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Κλωστήρια Ναυπάκτου-8,775 και MIG-2,12%.
- Ξανά στους δρόμους οι αγρότες – Με τρακτέρ και αγροτικά ΙΧ στην Ε-65
- Αποκαλύψεις Ντεσάμπ για τους Εμπαπέ, Ντεμπελέ και Ολίσε στα αποδυτήρια
- Φέτα: Η διαμάχη για τα Π.Ο.Π. προϊόντα επιδεινώνει τους δεσμούς των ΗΠΑ με την Ευρώπη
- Greek 2026 Summer Tourism Season Off to Strong Start, Early Bookings Surge
- H εύθραυστη μητέρα μου, η Όντρεϊ – Η απόπειρα αυτοκτονίας, οι ναζί γονείς και οι πόλεμοι
- Το κίνητρο που ψάχνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Άρης του Σιάο




