Εισβολή αντιεξουσιαστών σε τμήμα του ΑΠΘ
Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν τρικάκια, φώναξαν και έγραψαν συνθήματα για τον απεργό πείνας Σπύρο Χριστοδούλου
Παρέμβαση στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν πριν από λίγη ώρα αντιεξουσιαστές.
Συγκεκριμένα, οι αντιεξουσιαστές πέταξαν τρικάκια, φώναξαν και έγραψαν συνθήματα στον πρώτο όροφο του κτιρίου στην οδό Εγνατία 46 για τον απεργό πείνας Σπύρο Χριστοδούλου και μετά αποχώρησαν.
Οι αναρχικοί, μάλιστα, εισέβαλαν στο γραφείο της γραμματείας και έστειλαν μέιλ από τον λογαριασμό του πανεπιστημίου, με άγνωστο περιεχόμενο και προς άγνωστο αποστολέα.
Η παρέμβαση διήρκησε περίπου 20 λεπτά. Οι αντιεξουσιαστές αποχώρησαν πριν από την επέμβαση της αστυνομίας.
- Ανοίγει η πλατφόρμα για το Fuel Pass – Η διαδικασία, οι δικαιούχοι και τα ποσά
- Μια συναυλία «ζέσταμα» για όλα όσα πρόκειται να ζήσουμε στo Φ Hill Sessions
- Το φάντασμα της «Λαϊκής Δημοκρατίας της Νάρβα» – Η Ρωσία αλλάζει πίστα στον υβριδικό πόλεμο στην Ευρώπη
- O πρωθυπουργός «πετάει χαρταετό» και προσβάλλει την κοινωνία
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Μεγάλης Δευτέρας




