
Όλοι για τον Δημήτρη
Σύσσωμος ο Άρης στο πλευρό του άτυχου οπαδού της ομάδας στο σημερινό (6 μ. μ) φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά στο Nick Galis Hall
Μια ξεχωριστή αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα (στις 6 μ. μ) στο Αλεξάνδρειο, με την ομάδα μπάσκετ του Άρη να υποδέχεται τον Ερμή Λαγκαδά. Τα έσοδα του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του οπαδού του Άρη, Δημήτρη, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και δίνει τη δική του μάχη.
Όλοι θα είναι εκεί. Σύσσωμη η οικογένεια του Άρη θα βρεθεί στο Nick Galis Hall. Η ποδοσφαιρική ομάδα, αθλητές όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη, οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών και πλήθος κόσμου. Στο Αλεξάνδρειο θα παραβρεθεί και ο μεγάλος Νίκος Γκάλης που έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης της σημερινής προσπάθειας.
- Ο Τραμπ διέγραψε την ανάρτηση με την AI εικόνα του ως «Χριστού»
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η τέχνη να ξέρεις πότε πρέπει να φύγεις
- Εξάρχεια: Άγνωστοι μαχαίρωσαν περιπτερά στο πόδι
- Πάνω από 18.000 αλκοτέστ στις γιορτές του Πάσχα – Μόλις 100 οι παραβάτες
- Όταν ο Tζέφρι Έπσταϊν βρέθηκε στη Neverland του Μάικλ Τζάκσον
- Μπορεί να αποφευχθεί η ύφεση στην παγκόσμια οικονομία μετά το σοκ στη Μέση Ανατολή;





