Όλοι για τον Δημήτρη
Σύσσωμος ο Άρης στο πλευρό του άτυχου οπαδού της ομάδας στο σημερινό (6 μ. μ) φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά στο Nick Galis Hall
Μια ξεχωριστή αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα (στις 6 μ. μ) στο Αλεξάνδρειο, με την ομάδα μπάσκετ του Άρη να υποδέχεται τον Ερμή Λαγκαδά. Τα έσοδα του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του οπαδού του Άρη, Δημήτρη, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και δίνει τη δική του μάχη.
Όλοι θα είναι εκεί. Σύσσωμη η οικογένεια του Άρη θα βρεθεί στο Nick Galis Hall. Η ποδοσφαιρική ομάδα, αθλητές όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη, οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών και πλήθος κόσμου. Στο Αλεξάνδρειο θα παραβρεθεί και ο μεγάλος Νίκος Γκάλης που έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης της σημερινής προσπάθειας.
- Έχω παιδιά: Γονείς σε ρόλο «πυροσβέστη»
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Τουρισμός για Όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, ποιοι είναι οι δικαιούχοι
- Χωρίς Τζόσεφ στην Ισπανία – Με 13 παίκτες ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βαλένθια
- Πάρος: Απόφαση για δημιουργία οργανωμένων δημοτικών χώρων στάθμευσης στην Παροικία
- Markos by Night: Στην κορυφή της τηλεθέασης και αυτό το Σάββατο


