Ρωσία: Ο Turkish Stream-2 θα κατασκευαστεί εφόσον υπάρξουν οι απαιτούμενες συμφωνίες
Το σχόλιο του προέδρου της Gazprom Αλεξέι Μίλλερ για τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το ενδιαφέρον της Ελλάδας όσον αφορά την επέκταση του αγωγού Turkish Stream προς την Ελλάδα
Η κατασκευή του αγωγού Turkish Srteam-2 μπορεί να ξεκινήσει εφόσον θα υπάρξει ζήτηση και οι απαιτούμενες συμφωνίες, δήλωσε ο πρόεδρος της Gazprom Αλεξέι Μίλλερ, μετά την συνάντηση του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Σότσι.
«Ναι, οι δύο διακλαδώσεις του Turkish Stream μέσω της Μαύρης Θάλασσας έχουν ήδη κατασκευαστεί και περαιτέρω συνεχίζεται η κατασκευή των χερσαίων υποδομών. Ωστόσο, εφόσον υπάρξουν ζήτηση και οι αναγκαίες συμφωνίες η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream-2 θα μπορούσε να ξεκινήσει», δήλωσε ο Μίλλερ σχολιάζοντας την δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το ενδιαφέρον της Ελλάδας όσον αφορά την επέκταση του αγωγού Turkish Stream προς την Ελλάδα, αναφέρει σε τηλεγράφημά του το ρωσικό πρακτορείο TASS.
- Αυστρία: Τέσσερις νεκροί και πολλά προβλήματα στις μεταφορές λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης
- Τα τελευταία λόγια του Έρικ Ντέιν – Οι συμβουλές προς τις δύο κόρες του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]
- Αλβανία: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έξω από την έδρα της κυβέρνησης – Επικεφαλής ο Μπερίσα
- Σασουόλο – Βερόνα 3-0: Την… έσπρωξε στην Serie B
- Με ομάδα έμπειρων, αλλά και νέους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα η Ελλάδα – Στην αποστολή ο Τεντόγλου








