Με Αρμενάκα η αποστολή του Παναθηναϊκού για τα Γιάννενα
Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε τον νεοαποκτηθέντα Πάνο Αρμενάκα στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (9/2, 19:30)
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο (9/2, 19:30) τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι και ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν μαζί του για τα Ιωάννινα.
Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε να πάρει μαζί του 20 παίκτες, ενώ χρήζει αναφοράς ότι συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή σε παιχνίδι πρωταθλήματος τον Πάνο Αρμενάκα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Έργκους Κάτσε δεν θα είναι στη διάθεση του Δώνη για το ματς στους Ζωσιμάδες, λόγω καρτών, ενώ εκτός έμεινε και ο Χρήστος Δώνης που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Μουνιέ, Μπουζούκης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Αρμενάκας, Βέργος και Καμπετσής.
- Ο πράκτορας Στίβεν και η συνάντηση σε γνωστό εστιατόριο στον Πειραιά – Μεταμφιεσμένος έβγαζε χρήματα από ΑΤΜ ο σμήναρχος
- Ευάγγελος Βενιζέλος: Διπλό «χτύπημα» στην κυβέρνηση – «Σήκωσε το γάντι» και απάντησε στον Μαρινάκη
- Οι εκλογές της Ιαπωνίας έδωσαν στην ακροδεξιά Σανάε Τακαΐτσι τεράστια εξουσία – Τι θα κάνει με αυτήν;
- Τα «σενάρια» για Έντι Χάου και η στάση της Νιούκαστλ
- ΝΑΤΟ: Οι ΗΠΑ παρέδωσαν δύο στρατηγεία στους Ευρωπαίους – Πήραν σε αντάλλαγμα και την ενιαία ναυτική διοίκηση
- Αναρχική ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για τα σαμποτάζ σε σιδηροδρομικές υποδομές στην Ιταλία


