Ανανέωσε με Γιουνάιτεντ ο Τζόουνς
Όπως ανακοίνωσαν οι «Κόκκινοι Διάβολοι», ο άγγλος αμυντικός θα παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ μέχρι το 2023
Μετά τους Μαρσιάλ, Σμόλινγκ και όπως φαίνεται Ντε Χέα, σειρά στις υπογραφές είχε το όνομα του Φιλ Τζόουνς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει δυναμικά την πολιτική της αναφορικά με την ανανέωση των ποδοσφαιριστών και πλέον μπορεί να διαγράψει από τη λίστα της το όνομα του Τζόουνς.
Ο άγγλος αμυντικός συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με το σύλλογο μέχρι το 2023, ενώ υπάρχει και δυνατότητα επέκτασης για ακόμη ένα έτος.
Ο Τζόουνς πήρε μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ το 2012 από την Μπλάκμπερν και έκτοτε αποτελεί ένα από τα βασικά μέλη του συλλόγου. Έχει αγωνιστεί 264 φορές με τη φανέλα των «κόκκινων διάβολων», έχοντας σκοράρει μάλιστα και 5 φορές.
Τη φετινή σεζόν έχει προλάβει να πραγματοποιήσει 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
- Τραμπ: «Το ΝΑΤΟ θα βρισκόταν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας χωρίς εμένα» – Έκτακτη συνέντευξη Τύπου
- Το Ιράν απειλεί με τζιχάντ ΗΠΑ, Ισραήλ και τρεις ευρωπαϊκές χώρες εάν…
- LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι
- Η πρώτη ανδρική συλλογή Armani χωρίς τον Giorgio – Το «greige» φεύγει, τα 80s επιστρέφουν
- Η πρώτη αντίδραση Φαραντούρη μετά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Λεσόρ: «Δεν αντέχω πια να με ρωτάνε πότε θα επιστρέψω – Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό»

